Uutiset Kaikki uutiset
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä
31.05.2017 | Yleinen

Tule mukaan kesän iloisimpaan ja monipuolisimpaan urheilutapahtumaan – osta lippusi SM-viikolle ennakkoon

Heinäkuun alussa Tampereella järjestettävän urheilun monilajitapahtuman, SM-viikon, lipunmyynti käynnistyy kesäkuun alussa (1.6.).

Pääsylippuja myydään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa käytäviin kisatapahtumiin, sekä uinnin ja driftingin vauhdikkaisiin SM-kilpailuihin. Muita SM-viikon tapahtumia voi seurata paikan päällä maksutta.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus on 8.-9. heinäkuuta täynnä mm. äly- ja kamppailulajien kilpailutapahtumia. Päivälippu maksaa aikuisilta ennakkoon ostettuna 12,50 € (sisältäen lippukaupan palvelumaksun). Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät huoltajan seurassa kisoihin ilmaiseksi, 7-15-vuotiaiden päivälippu maksaa 6,50 € (sis. palvelumaksun). Perhelippu, joka sisältää kaksi aikuista ja kaksi lasta, maksaa ennakkoon ostettuna 30 € (sis. toimituskulut).

Perjantaina 7.7. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen ulkoalueella käytävää driftingin SM-osakilpailua pääsee seuraamaan 12,50 € / 6,50 € hintaisilla pääsylipuilla, alle 7-vuotiaat huoltajan seurassa ilmaiseksi.

Uinnin SM-titteleistä kilpaillaan torstaista sunnuntaihin Tampereen Uintikeskuksessa. Lippujen hinnat uintitapahtumiin ovat 6,50 € (aamujakso) ja 17,50 € (iltajakso). Kaikki hinnat sisältävät lippukaupan palvelumaksun.

Ennakkolippuja voi ostaa 1. kesäkuuta alkaen Lippupisteen verkkokaupasta (lippu.fi), puhelinpalvelusta tai myyntipisteistä ympäri Suomen.

Lisätietoa lipuista: http://www.sm-viikko.fi/sm-viikko/yleisolle/liput/
Tapahtuman aikataulu: http://www.sm-viikko.fi/sm-viikko/yleisolle/aikataulu/