Uutiset Kaikki uutiset
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä
06.07.2017 | Yleinen

Torstai 6.7. – SM-viikko aloitetaan loppuunmyydylle katsomolle

Uinti saa kunnian aloittaa kaikkien aikojen toisen SM-viikon kisatapahtumat tänään torstaina.

Pitkän radan SM-uintien lisäksi Tampereen Uintikeskuksessa kilpaillaan nuorten SM-kisat ja vammaisuinnin SM-kisat. Alkuerät alkavat päivittäin klo 10.00 ja finaalit alkuiltapäivästä.

Avauspäivän aamusessio on kiinnostanut hyvin yleisöä, ja se onkin myyty loppuun jo ennakkoon. Iltapäivän finaalisessioon on vielä muutamia kymmeniä lippuja jäljellä, joten halukkaiden kannattaa toimia nopeasti, mikäli haluaa nähdä suosikkinsa radalla. Lippuja myydään ennakkoon Lippupisteen myyntikanavissa, ja niitä myydään myös paikan päällä, mikäli lippuja on jäljellä.

SM-uinteihin on ilmoittautunut peräti 622 uimaria 56 seurasta ympäri maan. Tämä on 2010-luvun osanottajaennätys. Startteja neljän päivän aikana otetaan lähes 2400, tähän lisäksi vielä finaalien lähdöt.

SM-uinneissa ovat paikalla Suomen kärkiuimarit. Heinäkuun 23. päivä Budapestissa alkaviin pitkän radan MM-uinteihin on valittu yhdeksän uimarin joukkue, jonka kaikki uimarit nähdään altaassa Tampereella. MM-uimareilla kauden kuntohuippu siintää vasta reilun parin viikon päässä, joten SM-kisoihin herkistelleet muut kärkiuimarit tulevat antamaan tiukan vastuksen ja haastavat MM-edustajat varmasti tuliseen taisteluun SM-mitaleista.

Aikataulut ja oleelliset kisalistat löytyy osoitteesta www.livetiming.fi/file_archive.php?cid=3239
Tietoa SM-viikosta löytyy tapahtuman kotisivuilta www.sm-viikko.fi