Uutiset Kaikki uutiset
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä
20.05.2019 | Yleinen

SM-viikon vapaaehtoishaku on auki!

Uusia ihania tuttavuuksia! Mahtava kokemus! Kurkkaus kulissien taakse! Tule mukaan tekemään kesän monipuolisinta urheilutapahtumaa. SM-viikon vapaaehtoishaku on auki 20. kesäkuuta asti.

Etsimme vapaaehtoisia (n. 10 hlöä) tapahtuman ajalle erilaisiin avustaviin tehtäviin. Tehtäviä ovat muun muassa infopistetyöskentely, urheilija- ja media-akkreditointi, yleisön opastus, siivous sekä muut avustavat tehtävät. Sinun tulisi olla iloinen, omatoiminen ja asiakaspalveluhenkinen.

Milloin?

Toiveenamme on, että pystyisit työskentelemään jo keskiviikkona 3.7. rakentamisen alkaessa ja mahdollisesti maanantaina 8.7. tapahtuman purussa. Kilpailut alkavat torstaina 4.7. ja päättyvät sunnuntaina 7.7. Kilpailut ovat käynnissä päivittäin noin kello 9.00-20.00.

Etuja?

Lähtökohtaisesti jokaiselle vapaaehtoiselle kuuluu yksi ruokailu per työskentelypäivä. Lisäksi suorituspaikoille järjestetään kahvi ja välipalatarjoilu. Jokainen vapaaehtoinen saa itselleen muistoksi tapahtuman virallisen t-paidan. Halutessaan vapaaehtoinen saa todistuksen työskentelystään SM-viikolla. Huom! SM-viikko ei tarjoa majoitusta vapaaehtoisille.

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu vapaaehtoisesti täyttämällä lomake, johon pääset tämän linkin kautta.