Uutiset Kaikki uutiset
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

SM-viikko on osa suurten urheilutapahtumien kesää 2021

Kesästä 2021 on nyt vallalla olevan viruspandemian aiheuttamien tapahtumasiirtojen vuoksi tulossa ennätystäysi. Voimme kuitenkin ilolla kertoa, että seuraava SM-viikko järjestetään alkuperäisen suunnitelman mukaisesti heinäkuun alussa, 1.-4. heinäkuuta Salossa.

– Hienoa, että kaikesta myllerryksestä huolimatta 2021 SM-viikko saadaan säilymään alkuperäisellä paikallaan.  Monilajitapahtumamme tulee olemaan osa suurten urheilutapahtumien kesää, ollaan nätisti siinä EM-jalkapallon ja Olympialaisten välissä, iloitsee SM-viikon vastaava tuottaja Päivi Harri.

Tätä kirjoitettaessa SM-viikon alkuun on aikaa reilusti yli vuosi. Silti tapahtuman järjestelyt on jo aloitettu niin uutena isäntäkaupunkina toimivan Salon, Yle Urheilun kuin mukaan ilmoittautuneiden lajiliittojen kanssa. Osallistumisensa Salossa järjestettävälle, järjestyksessään kuudennelle SM-viikolle on vahvistanut jo nyt lähes 20 lajia. Joukossa ilahduttavasti jälleen myös uusia lajituttavuuksia, mm. frisbeegolf, agility ja pienoisautoilu. Tämän hetkinen epävarma tilanne ja esim. kansainvälisten kilpailukalenterien vahvistuminen tavanomaista myöhemmin vaikuttaa muutamien lajiliittojen päätöksentekoon niin, että viimeiset vahvistukset osallistumisesta saadaan vasta loppukeväällä/alkukesällä. Niinpä Salonkin lajimäärä nousee yli 20:een.

– Salon SM-viikko tulee tarjoamaan huiman kattauksen toinen toistaan mielenkiintoisempia lajeja. Lähes puolet lajeista on uusia tuttavuuksia SM-viikolla, joten opeteltavaa ja ihmeteltävää näiden lajien hienouksien parissa riittää myös meillä järjestäjillä. Innolla odotan, että pääsemme esittelemään niin uusia kuin vanhoja lajejamme suurelle yleisölle!