Uutiset Kaikki uutiset
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Perjantai 31.1. – SM-viikko liikuttaa kaikkia

SM-viikko 2020 käynnistyy perjantaina lajikokeiluilla. Ensimmäiset mitalit jaetaan kasa-ammunnassa.

Toista kertaa mukana oleva kasa-ammunta saa kunnian aloittaa SM-viikon Joensuussa, kun perjantaina Urheilutalolla tähdätään pistelajien SM-mitaleista. Pistelajeissa ammutaan tauluihin, joissa on 25 erillistä osumalaatikkoa ja ns. perinteinen pistelasku. Näitä tauluja ammutaan kilpailuissa kolme, joten paras tulos voi olla 750 pistettä.

Joensuu Areenassa järjestetään SM-viikon lajikokeilupäivä. Aamupäivällä Areenan täyttävät joensuulaiset koululaiset ja kaikelle yleisölle lajikokeilupäivä on avoinna kello 16.00 – 19.00. SM-viikon lajikokeilut tarjoavat jokaiselle jotakin: urheilusta kiinnostuneille uusia lajielämyksiä, työporukoille erilaisen tavan viettää ”after workeja” ja lapsiperheille iloista ja reipasta yhdessäoloa. Lajeja on mukana 13, ja niistä varmasti jokainen löytää kiinnostavia uusia tuttavuuksia. Lajeihin pääsee tutustumaan täysin maksutta, kannattaa ehdottomasti tulla paikalle!

Kokeiltavat lajit ovat bridge, biljardi, otevoima, tankotanssi, taekwondo, tikkaurheilu, jousiammunta, kriketti, digitaalinen autourheilu, POKALIn taistorata, frisbeegolf, crosskart ja yukigassen (japanilainen ”lumisota”).

 

 

Klo 17 Areenalla käydään jo etukäteen suurta kiinnostusta herättänyt kriketin haasteottelu. Kumpi vie voiton tässä maailman toiseksi suosituimmassa palloilulajissa, Krikettiliiton erikoisjoukkue vai pesäpallon hallitseva suomenmestari Joensuun Maila?! Tule paikan päälle kannustamaan suosikkiasi – ihan ilmaiseksi! Ottelua voi seurata suorana myös Krikettiliiton YouTube-kanavalla.

Perjantain aikataulu

Joensuu Areena

11-19 Lajikokeilut

17 Kriketin haasteottelu Krikettiliiton erikoisjoukkue – Joensuun Maila

Urheilutalo

12-15 Kasa-ammunta (finaalikierros n. 14-15)

Kaikkiin tapahtumiin vapaa pääsy!

TV-lähetykset

TV2
19.20 Urheilustudio SM-viikolla, juontajina Riikka Smolander-Slotte ja Riku Salminen
20.30 Urheilustudio SM-viikolla, juontajina Riikka Smolander-Slotte ja Riku Salminen