Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Hyvä tietää – SM-viikko 2019 pähkinänkuoressa

Aikataulu

SM-viikon aikataulu löytyy täältä. Mahdolliset muutokset aikatauluun ilmoitetaan SM-viikon ja kyseisen lajin viestintäkanavissa.

Ensiapu

Myyrmäen ja Tikkurilan urheilupuistoissa, Kuusijärvellä ja Vantaan Vauhtikeskuksessa päivystävät Event Medicalin ensiapupäivystäjät, Muilla
suorituspaikoilla päivystää Securitaksen ensiaputaitoiset järjestyksenvalvojat.

Kahvilat/ravintolat

Kaikissa suorituspaikoissa on kilpailutapahtumien aikana avoinna kahvilat, mistä yleisö voi ostaa lounasta/kahvia.

Kierrätys ja roskat

SM-viikko tuotetaan vastuullisesti ja ympäristöarvot huomioiden. Tapahtuma-alueilla on roskakorit roskia varten, joten käytäthän niitä.

Kisatoimisto

SM-viikon virallinen kisatoimisto (info, akkreditointi ja löytötavarat) sijaitsee Myyrmäen urheilupuistossa Energia Areenalla ( Rajatorpantie 23) .

Lajit

Tällä sivustolla on esitelty kaikki SM-viikolla kilpailtavat lajit. Lajisivuilla on lyhyt info itse lajista sekä SM-viikon tärkeitä asioita (osallistujalistat, tuloslinkit jne.). Käytä infopaketti hyödyksesi!

Lajikokeilut

Ainakin kriketti, roller derby, lacrosse ja padel ovat järjestäneet mahdollisuuden lajikokeiluun, ja myös monessa muussa lajissa kokeilu on mahdollista SM-viikona aikana. Nykäise rohkeasti harrastajia hihasta. Heiltä saat varmasti vinkkejä!

Liikennejärjestelyt

SM-viikon kisajärjestelyt aiheuttavat Vantaalla jonkin verran liikenteen poikkeusjärjestelyjä, jotka on syytä huomioida alueella liikuttaessa: Lue tiedote tilapäisistä liikennejärjestelyistä tästä.

Löytötavarat

Suorituspaikoilta löydetyt tavarat toimitetaan paikalla olevalle SM-viikon henkilökunnalle, ja päivän päätteeksi ne viedään kootusti kaikilta suorituspaikoilta Myyrmäen urheilupuistossa sijaitsevan Energia Areenan kisatoimistoon. Kadonneita tavaroita voi tiedustella kisatoimistosta tunnusmerkkejä vastaan.

Pysäköinti

Pysäköintialueet kilpailupaikoilla on osoitettu opastein, ja lisäksi liikenteenohjaajat vastaavat liikenteen ja pysäköinnin sujuvuudesta. Pysäköithän siis vain sille tarkoitetulle alueelle.

Sosiaalinen media

SM-viikkoa voi seurata sosiaalisessa mediassa FacebookissaTwitterissä, Instagramissa ja YouTubessa. Näissä välitetään yleisesti SM-viikon tunnelmia ja menoa eri suorituspaikoilla. Jaamme myös mielellämme urheilijoiden ja yleisön omia postauksia, joten käytäthän aihetunnisteita #SMviikko ja #Vantaa

Lajien omat viestintäkanavat keskittyvät kilpailujen tulosviestintään.

SM-viikko

SM-viikko on urheilun monilajitapahtuma, jossa yli tuhat urheilijaa kilpailee neljän päivän aikana 23 lajin SM-mitaleista.

SM-viikko kuuluu Olympiakomitean tapahtumakirjoon. SM-viikkoa tehdään ja toteutetaan lajien ja lajiliittojen välisenä yhteistyönä. Tapahtuman toteutuksesta vastaa KOKO Tapahtuma Osuuskunta yhdessä Ylen ja Vantaan kaupungin kanssa.

Suorituspaikat

Tällä sivustolla on esitelty kaikki SM-viikon suorituspaikat sekä niiden sijainnit. Huomaathan, että suorituspaikkojen välinen matka voi olla pitkä ja muu liikenne saattaa hidastaa matkaasi. Varaa siis tarpeeksi aikaa siirtyessäsi suorituspaikalta toiselle.

Tulospalvelu

Kukin kilpailutapahtuma vastaa itse omasta tulospalvelustaan. Linkit näihin löytyy lajiesittelysivuilta.

Turvallisuus

Järjestyksenvalvojia on läsnä kaikilla tapahtuma-alueilla. Voit olla heihin yhteydessä kaikissa ongelmatilanteissa.

Noudata järjestyksenvalvojien ohjeita, äläkä häiritse kilpailusuorituksia, muuta yleisöä tai tv-kuvauksia.

Huolehdithan tavaroistasi, älä jätä niitä vartioimatta. SM-viikko ei vastaa kadonneista tai anastetuista tavaroista.

TV-lähetykset

Yle on vahvasti mukana SM-viikolla, ja kisatunnelmaan pääsee  Yle Areenassa ja TV2-kanavalla torstaista sunnuntaihin 4.-7.7.

Lähetysaikataulut löytyvät täältä.

Vapaa pääsy

Kaikkiin SM-viikon kilpailutapahtumiin on vapaa pääsy!

Yhteystiedot

Yhteystietomme löytyvät täältä.