Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Hyvä tietää – SM-viikko 2018 pähkinänkuoressa

Aikataulu

SM-viikon aikataulu löytyy täältä. Mahdolliset muutokset aikatauluun ilmoitetaan SM-viikon ja kyseisen lajin viestintäkanavissa.

Ensiapu

Kaikilla suorituspaikoilla päivystää Racing Rescue & Medical Team’in ensiapupäivystäjät, jotka vastaavat ensisijaisesti yleisön ensiavusta. Yleisöensiavun toimipiste sijaitsee suorituspaikkakohtaisesti joko sille osoitetussa sisätilassa tai ulkoilmateltassa.

Kahvilat/ravintolat

Myyrmäen ja Tikkurilan urheilupuistoissa, Kuusijärvellä sekä Heurekassa on kilpailutapahtumien aikana avoinna lounaskahvilat, mistä yleisö voi ostaa lounasta sekä kahvia. Tikkurilantorin läheisyydessä on useita keskustan kahviloita ja ravintoloita. Myös muilla suorituspaikoilla saattaa olla kahvi- tmv. myyntiä yleisölle.

Kierrätys ja roskat

SM-viikko tuotetaan vastuullisesti ja ympäristöarvot huomioiden. Tapahtuma-alueilla on roskakorit roskia varten, joten käytäthän niitä.

Kisatoimisto

SM-viikon virallinen kisatoimisto (info, akkreditointi ja löytötavarat) sijaitsee Myyrmäen urheilupuistossa Energia Areenalla ( Rajatorpantie 23) .

Lajit

Tällä sivustolla on esitelty kaikki SM-viikolla kilpailtavat lajit. Lajisivuilla on lyhyt info itse lajista sekä SM-viikon tärkeitä asioita (osallistujalistat, tuloslinkit jne.). Käytä infopaketti hyödyksesi!

Lajikokeilupäivä 6.7.

Monessa lajissa järjestetty mahdollisuus ottaa tuntumaa lajiin ihan itse. Lajikokeilujen aikataulu löytyy täältä. Mikäli suosikkilajisi puuttuu listasta, nykäise rohkeasti harrastajia hihasta. Heiltä saat varmasti vinkkejä, missä lajia pääsee kokeilemaan!

Liikennejärjestelyt

SM-viikon kisajärjestelyt aiheuttavat Vantaalla jonkin verran liikenteen poikkeusjärjestelyjä, jotka on syytä huomioida alueella liikuttaessa: Lue tiedote tilapäisistä liikennejärjestelyistä tästä.

Löytötavarat

Suorituspaikoilta löydetyt tavarat toimitetaan paikalla olevalle SM-viikon henkilökunnalle, ja päivän päätteeksi ne viedään kootusti kaikilta suorituspaikoilta Myyrmäen urheilupuistossa sijaitsevan Energia Areenan kisatoimistoon. Kadonneita tavaroita voi tiedustella kisatoimistosta tunnusmerkkejä vastaan.

Punainen kortti rasismille

SM-viikolla mukana oleva Punainen kortti rasismille -hanke on Suomen monikulttuurisen liikuntaliiton (FIMU ry ) vuonna 2003 alulle laittama ja koordinoima hanke. Hankkeen tavoitteena on levittää rasismin- ja syrjinnänvastaista viestiä yhteiskunnassa ruohonjuuritason liikunnasta huippu-urheiluun. Lisätietoa hankkeesta: http://www.punainenkorttirasismille.fi

Pysäköinti

Pysäköintialueet kilpailupaikoilla on osoitettu opastein, ja lisäksi liikenteenohjaajat vastaavat liikenteen ja pysäköinnin sujuvuudesta. Pysäköithän siis vain sille tarkoitetulle alueelle.

Pääsyliput

Pääsylippuja myydään Myyrmäen Urheilupuiston ja Energia Areenan kilpailutapahtumiin sekä roller derbyn, driftingin, X-trialin ja Super Enduron vauhdikkaisiin kisoihin. Muut kilpailutapahtumat ovat maksuttomia.

Lippuja myydään ennakkoon Lippupisteen myyntikanavissa. Lippuja voi ostaa myös paikan päältä. Hinnat ja muuta lisätietoa löytyy täältä.

Sosiaalinen media

SM-viikkoa voi seurata sosiaalisessa mediassa FacebookissaTwitterissä, Instagramissa ja YouTubessa. Näissä välitetään yleisesti SM-viikon tunnelmia ja menoa eri suorituspaikoilla. Jaamme myös mielellämme urheilijoiden ja yleisön omia postauksia, joten käytäthän aihetunnisteita #SMviikko ja #Vantaa

Lajien omat viestintäkanavat keskittyvät kilpailujen tulosviestintään.

SM-viikko

SM-viikko on urheilun monilajitapahtuma, jossa tuhat urheilijaa kilpailee neljän päivän aikana 17 lajin SM-mitaleista.

SM-viikkoa tehdään ja toteutetaan lajien ja lajiliittojen välisenä yhteistyönä. Tapahtuman toteutuksesta vastaa Suomen Olympiakomitea yhdessä Ylen ja Vantaan kaupungin kanssa.

Suorituspaikat

Tällä sivustolla on esitelty kaikki SM-viikon suorituspaikat sekä niiden sijainnit. Huomaathan, että suorituspaikkojen välinen matka voi olla pitkä ja muu liikenne saattaa hidastaa matkaasi. Varaa siis tarpeeksi aikaa siirtyessäsi suorituspaikalta toiselle.

Toyota Park -tapahtumatori

Myyrmäen urheilupuistossa stadionin kupeessa sijaitsee Toyota Park -tapahtumatori , jossa on erilaista toimintaa lauantaina sekä sunnuntaina. Toyota Parkista löytyy myös SM-viikon ja Vantaan infopisteet sekä kioskipalvelut. Toyota Park on kaikille maksuton ja se on avoinna lauantaina 7.7. klo 10:00-17:00 ja sunnuntaina 8.7. klo 10:00-17:00

Tulospalvelu

Kukin kilpailutapahtuma vastaa itse omasta tulospalvelustaan. Linkit näihin löytyy lajiesittelysivuilta.

Turvallisuus

Järjestyksenvalvojia on läsnä kaikilla tapahtuma-alueilla. Voit olla heihin yhteydessä kaikissa ongelmatilanteissa.

Noudata järjestyksenvalvojien ohjeita, äläkä häiritse kilpailusuorituksia, muuta yleisöä tai tv-kuvauksia.

Huolehdithan tavaroistasi, älä jätä niitä vartioimatta. SM-viikko ei vastaa kadonneista tai anastetuista tavaroista.

TV-lähetykset

Yle on vahvasti mukana SM-viikolla, ja kisatunnelmaan pääsee TV2-kanavalla ja Yle Areenassa torstaista sunnuntaihin 5.-8.7.

Lähetysaikataulut löytyvät täältä.

Yhteystiedot

Yhteystietomme löytyvät täältä.