Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Generation Games

Kansaiväliseen konseptiin pohjaava Generation Games mukana SM-viikolla!


Tervetuloa osallistumaan ennennäkemättömään liikuntatapahtumaan!

 Generation Games lauantaina 8.7.2017 kello 11 – 16 Tampereella

Kuinka nopeasti liikut ostoskassin kanssa? Lennättääkö mummo frisbeetä paremmin kuin isä? Kuka on naapuruston tikanheittomestari?

Kokoa joukkue ja tule viettämään hauskaa liikunnallista päivää!

Mistä on kyse?

Generation Games on kaupunkitapahtuma, johon kaikki voivat osallistua. Tule liikkumaan keskelle kaupunkia veden äärelle Ratinanniemeen ja Eteläpuistoon. Alue täyttyy yhden päivän ajaksi liikuntapisteistä, joilla pääset kokemaan uusia ja perinteisiä lajeja ennennäkemättömässä ympäristössä. Mukana on lajeja pesäpallosta taekwon-doon ja amerikkalaisesta jalkapallosta jousiammuntatägäykseen. Kaikkia lajeja pääsee kokeilemaan maksutta.

Miten pääsen mukaan?

Kutsumme eri-ikäiset ihmiset mukaan viettämään aikaa yhdessä. Kerää 3 – 6 hengen joukkue, johon kuuluu useampi sukupolvi. Mukana voi olla siskot, isät, papat, tädit, serkut ja naapurit. Teidän ei tarvitse olla saman perheen jäseniä, kunhan haluatte liikkua yhdessä toisiltanne oppien.

Miten tapahtuma toimii?

Joukkueet kiertävät liikuntapisteillä ja keräävät jokaiselta kokemaltaan pisteeltä merkinnän kisapassiin.

Pääpalkintojen arvontaan pääsevät mukaan joukkueet, jotka koostuvat vähintään kolmesta sukupolvesta ja jotka käyvät 2/3 liikuntapisteistä. Kaikki kahden tai useamman sukupolven joukkueet, jotka käyvät ½ liikuntapisteistä, saavat palkinnon.

Kuva: tampere.generationgames.com

Katso tästä miltä Generation Games näytti Rotterdamissa!