Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Hyvä tietää – SM-viikko 2020 pähkinänkuoressa

Aikataulu

SM-viikon aikataulu löytyy täältä. Mahdolliset muutokset aikatauluun ilmoitetaan SM-viikon ja kyseisen lajin viestintäkanavissa.

Ensiapu

Yleisöä varten tapahtumapaikoilla on ensiapu, jonka sijainti on aina selvästi merkitty ja helposti yleisön löydettävissä. Joensuu Areenalla päivystää SPR:n ensiapupäivystäjät, Kontiolahdella ensiapupiste ja henkilöstö löytyy ruokalarakennuksesta ja Raviradalla ensiapu löytyy ravintolarakennuksen vierestä, ambulanssin luota. Lisäksi suorituspaikoilla on myös ensiaputaitoisia järjestyksenvalvojia.

Kahvilat/ravintolat

Joensuu Areenassa, Kontiolahden ampumahiihtostadionilla ja Raviradalla on kilpailutapahtumien aikana avoinna kahvilat, mistä yleisö voi ostaa lounasta/kahvia.

Kierrätys ja roskat

SM-viikko tuotetaan vastuullisesti ja ympäristöarvot huomioiden. Tapahtuma-alueilla on roskakorit roskia varten, joten käytäthän niitä.

Kisadisco

Lauantaina 1.2. alkaen klo 22, Sokos Hotelli Kimmelin yökerhossa esiintyjänä PikkuG. Kimmelissä ja Vaakunassa yöpyjille ilmainen, muut 16eur, s-cardilla 14eur.

Kisatoimisto

SM-viikon virallinen kisatoimisto (info, akkreditointi ja löytötavarat) sijaitsee Joensuu Areenassa (osoite Mehtimäenaukio 2, 80110 Joensuu).

Lajit

Tällä sivustolla on esitelty kaikki SM-viikolla kilpailtavat lajit. Lajisivuilla on lyhyt info itse lajista sekä SM-viikon tärkeitä asioita (osallistujalistat, tuloslinkit jne.). Käytä infopaketti hyödyksesi!

Lajikokeilut

SM-viikon ensimmäinen päivä, perjantai 31. tammikuuta, on lajikokeilupäivä, jolloin jolloin kuka tahansa pääsee ilmaiseksi kokeilemaan lajeja.. Aamupäivällä Joensuu Areenan täyttää joensuulaiset koululaiset ja kaikelle yleisölle Lajikokeilupäivä on avoinna kello 16.00 – 19.00.

Lajikokeilupäivässä mukana olevat lajit: bridge, biljardi, otevoima, tankotanssi, taekwondo, tikkaurheilu, jousiammunta, kriketti, digitaalinen autourheilu, POKALIn taistorata, frisbeegolf, crosskart, yukigassen

Löytötavarat

Löytötavaroita voi päivän aikana tiedustella henkilökunnalta. Löytötavarat toimitetaan päivän päätteeksi Areenalla infotiskille, muualla suorituspaikan omaan löytötavarapisteeseen. Kadonneita tavaroita voi tiedustella tapahtuman aikana kunkin suorituspisteen kisatoimistosta/infopisteeltä tunnusmerkkejä vastaan. Kaikki noutamatta jääneet löytötavarat jätetään tapahtuman jälkeen säilytykseen Joensuu Areenalle.

Nuoskanujakka

Nuoskanujakka on SM-viikon yhteydessä järjestettävä avoin yukigassen-turnaus Joensuun torilla lauantaina 1. helmikuuta klo 11-15. Paikalla myös dj:t Aito Raappana ja Vanilla Aasi. Tapahtuma on ilmainen sekä osallistujille, että katsojille.

Pysäköinti

Joensuu Areenan viereinen parkkialue, Kenttämiehen parkki, on käytettävissä, alue on maksullinen torstain, perjantain ja lauantain. Sunnuntaina pysäköinti on ilmaista. Alueella on ennestään merkityt inva-paikat. Lähimmät ilmaiset parkkipaikat löytyvät Raviradan ja Laulurinteen vierestä.

Joensuun Urheilutalon edessä on ilmaista pysäköintitilaa. Kontiolahden ampumahiihtostadionin ja Joensuun Raviradan alueilla pysäköinti on ilmaista, Pysäköithän ainoastaan merkityille pysäköintialueille.

Sosiaalinen media

SM-viikkoa voi seurata sosiaalisessa mediassa FacebookissaTwitterissä, Instagramissa ja YouTubessa. Näissä välitetään yleisesti SM-viikon tunnelmia ja menoa eri suorituspaikoilla. Jaamme myös mielellämme urheilijoiden ja yleisön omia postauksia, joten käytäthän aihetunnisteita #SMviikko ja #Joensuu

Lajien omat viestintäkanavat keskittyvät kilpailujen tulosviestintään.

SM-viikko

SM-viikko on urheilun monilajitapahtuma, jossa noin tuhat urheilijaa kilpailee neljän päivän aikana 12 lajin SM-mitaleista.

SM-viikko kuuluu Olympiakomitean tapahtumakirjoon. SM-viikkoa tehdään ja toteutetaan lajien ja lajiliittojen välisenä yhteistyönä. Tapahtuman toteutuksesta vastaa KOKO Tapahtuma Osuuskunta yhdessä Ylen ja Joensuun kaupungin kanssa.

Suorituspaikat

Tällä sivustolla on esitelty kaikki SM-viikon suorituspaikat sekä niiden sijainnit. Joensuun keskustan, Areenan, Urheilutalon ja Raviradan väliset etäisyydet on lyhyitä, joten suosittelemme yleisön, urheilijoiden ja vapaaehtoisten liikkumista kävellen. Kannattaa myös suosia kimppakyytejä.

Tulospalvelu

Kukin kilpailutapahtuma vastaa itse omasta tulospalvelustaan. Linkit näihin löytyy lajiesittelysivuilta.

Turvallisuus

Järjestyksenvalvojia on läsnä kaikilla tapahtuma-alueilla. Voit olla heihin yhteydessä kaikissa ongelmatilanteissa.

Noudata järjestyksenvalvojien ohjeita, äläkä häiritse kilpailusuorituksia, muuta yleisöä tai tv-kuvauksia.

Huolehdithan tavaroistasi, älä jätä niitä vartioimatta. SM-viikko ei vastaa kadonneista tai anastetuista tavaroista.

TV-lähetykset

Yle on vahvasti mukana SM-viikolla, ja kisatunnelmaan pääsee  Yle Areenassa ja TV2-kanavalla perjantaista sunnuntaihin. Lisäksi TV2:n suosittu Urheilustudio tehdään perjantaista sunnuntaihin Joensuusta,

Lähetysaikataulut löytyvät täältä.

Vapaa pääsy

Kaikkiin SM-viikon kilpailutapahtumiin on vapaa pääsy!

Yhteystiedot

Yhteystietomme löytyvät täältä.