Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Taekwondo

Taekwondo on olympialaji, joka tarjoaa kansainvälisestä kilpaurheilusta kiinnostuneille lähes rajattomat kehitysmahdollisuudet

Taekwondo on samalla myös perinteinen kamppailulaji, itsepuolustuslaji ja kuntoliikuntamuoto. Laji tarjoaa erittäin monipuolisen ja haastavan harrastuksen, jota kaiken ikäiset voivat harjoitella omien tavoitteiden ja kiinnostuksen mukaisesti. Taekwondoa harjoitellaan lähes kaikkialla Suomessa.

Taekwondossa on neljä osa-aluetta (ottelu liikesarjat, murskaus ja itsepuolustus), joista kahdessa voi kilpailla:

Taekwondon kilpaottelu on olympialaji, joka perustuu täyskontaktiin. Voimakkaasti potkupainotteisen ottelun luonne on nopeaa ja liikkuvaa, koska säännöt kieltävät mm. kiinnipitämisen ja vastustajan kaatamisen sekä lantion alapuoliset potkut. Taekwondon liikesarjakilpailuissa urheilijat esittävät ennalta määrättyjä liikesarjoja joko yksin, pareittain tai ryhmissä. Arvostelutuomarit arvioivat esitysten teknistä puhtautta ja esityksen uskottavuutta.

Lue lisää Suomen Taekwondoliiton sivuilta.

Facebook www.facebook.com/Suomen-Taekwondoliitto-ry-223508866717/?fref=nf
Twitter @STKDL_

Taekwondo SM-viikolla

Taekwondon ottelun ja liikesarjojen suomenmestaruuksista kilpaillaan Energia Areenassa lauantaina 7.7. klo 9:00 alkaen. Lippuja voi ostaa ennakkoon Lippupisteestä tai viikonloppuna paikan päältä. Lisätietoja lipuista löytyy täältä.

Suora lähetys Taekwondon SM-kilpailuista alkaa TV2:ssa lauantaina klo 15:30.

Aikataulut, kilpailijalistat, tulokset ja paljon muuta hyödyllistä tietoa löytyy osoitteesta http://www.suomentaekwondoliitto.fi/sm-kilpailut/

Kuva: Suomen Taekwondoliiton kuvapankki/Ville Lehtinen