Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Darts

Darts on hyvähenkinen tarkkuuspeli, joka sopii lähes kaikille.

Darts eli englantilainen tikanheitto on suosittu pubeista ja klubeista lähtöisin oleva tarkkuuspeli, Darts on kuitenkin paljon muutakin kuin baariajanviete: darts on hyvähenkinen herrasmiespeli, jossa voi halutessaan kilpailla monella eri tasolla. Laji sopii kaikille ikään, kuntoon ja rahatilanteeseen katsomatta ja mikä parasta, darts on varma tapa tutustua uusiin ihmisiin.

Pelissä on kerrallaan kaksi tikanheittäjää tai kaksi joukkuetta. Erilaiset pelityypit kantavat muun muassa nimiä 501, killeri, amerikkalainen kriketti, mankki eli brittiläinen kriketti, 355 ja Siksak. Yleisin kilpailupeli on 501, jossa molemmilla pelaajilla tai joukkueilla on 501 lähtöpistettä ja jokainen osuma vähentää pistemäärää. Tavoite on siis saada oma pistemäärä nollaan siten, että viimeinen pelin nollaava tikka on tuplaringissä. Yleensä voittaja on paras viidestä, eli se, joka ensin saavuttaa kolme pelivoittoa. Toki sekä lähtöpistemääriä että voitettavien pelien määrää voi nostaa tai laskea sen mukaan, paljonko joukkueissa on pelaajia.

Lue lisää Suomen Dartsliiton kanavista:
http://www.darts.fi
www.facebook.com/dartsliitto

#darts
#dartsSM
#lovethedarts

Darts SM-viikolla

SM-viikolla pelataan 501-kisa sähköiseen darts-tauluun. Elektronisen Dartsin SM-kilpailu Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen  D-hallissa lauantaina ja sunnuntaina 8.-9.7. Lippuja voi ostaa ennakkoon Lippupisteestä tai viikonloppuna paikan päältä. Lisätietoja lipuista löytyy täältä.

TV2 näyttää dartsia koostelähetyksessään lauantaina klo 15.00-16.00.

Ilmoittautuneiden lista ja tulosseuranta: https://sites.google.com/view/sm-edarts2017/etusivu